New Profesional Consult 930 x 122

bloc

(VIDEO) A INTERVENIT POLIȚIA ÎN GĂVANA!

A intervenit Poliția în Găvana! Unul dintre vecinii blocului care se construiește pe strada Mircea Eliade (varianta Găvana) din Pitești a fost nevoit să solicite astăzi intervenția Poliției.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Motivul? Din cauza lucrărilor care se desfășoară în momentul de față, curtea și locuința piteșteanului au fost afectate. Mai exact, după cum veți putea observa în imaginile următoare, o parte din curte este plină de ciment, ciment care a sărit și pe un perete al casei.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Echipajul de Poliție ajuns la fața locului i-ar fi solicitat constructorului să remedieze situația. Am încercat să aflăm informații suplimentare de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, însă până în momentul publicării acestui articol nu am reușit.

Pe varianta Găvana au mai avut loc situații similare de la începerea lucrărilor la acest bloc. De la distrugerea trotuarului, până la mormane de gunoaie și amenzi date constructorului.

Pe de altă parte, amintim că Avocatul Poporului a găsit o serie de nereguli la viitorul bloc de pe strada Mircea Eliade (subiectul, pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3