bloc

(VIDEO) A INTERVENIT POLIȚIA ÎN GĂVANA!

A intervenit Poliția în Găvana! Unul dintre vecinii blocului care se construiește pe strada Mircea Eliade (varianta Găvana) din Pitești a fost nevoit să solicite astăzi intervenția Poliției.

Citiți și: Piteşti: Bloc nou în Tudor Vladimirescu

Motivul? Din cauza lucrărilor care se desfășoară în momentul de față, curtea și locuința piteșteanului au fost afectate. Mai exact, după cum veți putea observa în imaginile următoare, o parte din curte este plină de ciment, ciment care a sărit și pe un perete al casei.

Citiți și: Până se montează stâlpișorii, polițiștii locali au amendat șoferii tupeiști pe Mircea Eliade

Echipajul de Poliție ajuns la fața locului i-ar fi solicitat constructorului să remedieze situația. Am încercat să aflăm informații suplimentare de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, însă până în momentul publicării acestui articol nu am reușit.

Pe varianta Găvana au mai avut loc situații similare de la începerea lucrărilor la acest bloc. De la distrugerea trotuarului, până la mormane de gunoaie și amenzi date constructorului.

Pe de altă parte, amintim că Avocatul Poporului a găsit o serie de nereguli la viitorul bloc de pe strada Mircea Eliade (subiectul, pe larg, AICI).

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441