Donaris 930 x 122

amenda

(VIDEO) MAXIMĂ BĂTAIE DE JOC! CONSTRUCTOR CU TUPEU, AMENDAT ÎN GĂVANA

Maximă bătaie de joc! Constructor cu tupeu, amendat în Găvana. Revolta piteștenilor care domiciliază pe strada Mircea Eliade (varianta Găvana) este din ce în ce mai mare.

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

Din momentul în care au început lucrările pentru construirea noului bloc locuitorii care stau pe respectiva stradă, în special vecinii-locatari, au avut mai multe probleme din cauza constructorului (detalii, AICI).

Vă reamintim că, potrivit sesizărilor pe care piteștenii de pe strada Mircea Eliade le-au făcut, pentru obținerea autorizației de construire nu ar fi fost respectați pașii impuși de lege. Astfel, din nou, se impune următoarea întrebare: în ce condiții a dat autorizația arhitectul-șef al municipiului, Cătălin Ghiță, cu girul primarului Cornel Ionică?

Citiți și: Alt scandal în Găvana privind construcția unui bloc între case

În timp ce oficialii piteșteni permit realizarea unor construcții fără a se gândi la consecințe, fără a sesiza că viitorul bloc va fi ridicat într-o zonă în care sunt DOAR case, vecinii trebuie să suporte zilnic mizerie, zgomot, debandadă.

De mai multe ori, Poliția Locală Pitești a fost chemată să intervină. După cum v-am anunțat, trotuarul în zonă a fost distrus, constructorul fiind obligat să remedieze situația. A trecut o lună, iar trotuarul este într-o stare avansată de degradare. Strada este în continuare mizerabilă.

Ieri, 11 octombrie 2018, agenți ai Poliției Locale Pitești, dar și reprezentanți ai Corpului de Control cu atribuții în construcții al instituției au venit la fața locului. În urma intervenției, constructorul, S.C. BIS PERFECT CONCEPT S.R.L., a fost sancționat, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, ”cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei, pentru că a lăsat mizerie pe stradă. Vom monitoriza în continuare zona”.

În următoarele imagini veți putea vedea în ce hal a ajuns strada Mircea Eliade. Trotuarul este distrus, pietonii fiind nevoiți să se deplaseze pe carosabil, punându-și viața în pericol într-o zonă foarte tranzitată de autoturisme:

Când vor primi locatarii-vecini informări oficiale din partea municipalității? Au fost demarate legal procedurile care se impun? Încă există semne de întrebare în privința acestui aspect. Vă reamintim că pentru un bloc din zona centrală a municipiului Pitești a fost suspendată autorizația de construire. Subiectul, AICI.

ePitești cere public autorităților responsabile să ia măsuri pentru rezolvarea situației de pe Mircea Eliade.

În cazul în care și alți piteșteni se confruntă cu situații similare, îi invităm să ne relateze despre aceste nereguli. Într-un oraș civilizat astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple. Însă, în Piteștiul condus de un primar care s-a aflat în conflict de interese orice este posibil.

Ne puteți trimite sesizările pe pagina de Facebook ePitești, pe adresa de e-mail [email protected] sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441