Donaris 930 x 122

bradu

(VIDEO) ACUM: ARDE ÎN BRADU!

Acum: Arde în Bradu! Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în zona Drumului 23 din comuna argeșeană Bradu. La fața locului intervin opt pompieri cu două autospeciale cu apă.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Incendii de vegetație uscată sunt în această seară și în alte localități din județul Argeș, la fața locului fiind mobilizați zeci de pompieri: Schitu Golesti (Lăzărești), Vulturești (Mâzgana), Topoloveni (Crintești), Băiculești (pe marginea DN 7C) și Costești (Târlești).

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Toate incendiile au fost generate de inconștiența oamenilor care dau foc vegetației uscate, pentru a face în acest fel “curățenie” pe câmp. Din păcate, în județul Argeș niciun vinovat nu a fost prins și amendat.

Situația este atât de alarmantă încât primarii fac apeluri disperate către locuitori să nu mai dea foc vegetației uscate. Rezultatul apelurilor lansate de primari și de ISU Argeș: zero. În lipsa amenzilor, fenomenul a scăpat de sub control. (Sursă video: ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90