Donaris 930 x 122

centru

(VIDEO) ALO, PRIMĂRIA? DOMNULE IONICĂ, VĂ PLACE?

Schele peste schele în centrul Piteștiului! Toate – cu un aspect jalnic!

Citiți și: (VIDEO) PRIMARUL, FOC ȘI PARĂ PE ZIARIȘTI. CE ÎL SCOATE DIN MINȚI PE IONICĂ

Nu mai devreme de ieri, atrăgeam atenția cu privire la faptul că în multe zone din Pitești, în special în Centru, publicitatea stradală și cea de pe blocuri este excesivă și nu ține cont de cele mai elementare norme de bun simț. Detalii și imagini, AICI.

Citiți și: PRIMĂRIA LUI IONICĂ NU SE DEZMINTE: SUMĂ COLOSALĂ PENTRU NOI CONCERTE

Schela centru

Posted by EPitești Argeș on Samstag, 10. Februar 2018

Tot în zona centrală, mai exact în fața centrului comercial Fortuna, un cadru metalic ”tronează” pe spațiul verde. Momentan, pe cadru nu este poziționat niciun afiș publicitar. Cu siguranță, în perioada imediat următoare va fi!

Oare cine a permis așezarea sinistrei construcții pe spațiul verde? Când se va face ordine în acest domeniu al publicității stradale, astfel încât să nu mai fie lăsat la voia întâmplării totul în acest oraș?

Totodată, vă reamintim că în zona centrală a orașului construcții-suport pentru publicitate stradală ocupă inclusiv locurile de parcare. Imagini, AICI.

Când va înceta acest haos? Municipalitatea, condusă de Cornel Ionică, nu vede cât de rău arată zona centrală a Piteștiului din cauza acestor construcții odioase și a afișelor și reclamelor care atârnă pe orice clădire? Cornel Ionică, vă place?

Așteptăm un punct de vedere CLAR din partea Primăriei Pitești și, implicit, din partea primarului Cornel Ionică cu privire la amplasarea bannerelor publicitare din centrul orașului și nu numai.

Vom urmări subiectul!

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066