Donaris 930 x 122

dacia

VIDEO: ARSENALUL DIN PORTBAGAJUL NOILOR MAŞINI DE POLIŢIE

Poliția Română și-a primit noile mașini. Acestea vin cu echipamente noi, care le simplifică misiunea oamenilor legii. Dar ce se regăsește în portbagajul unei mașini de poliție? Un polițist își prezintă autospeciala Dacia Logan. Așadar, ce e în portbagajul unei Dacia Logan de poliție?

Citiți și: Procesul verbal care demonstrează plata amenzilor contravenționale nu mai trebuie trimis la Poliție

“Nu contează câți cai putere are autoturismul pe care îl urmărim, nu contează dacă e BMW, Mercedes sau Audi ultimul tip. Cu acest Logan de 0,9 te putem localiza, iar colegii așează acest dispozitiv anti-pneu pe carosabil. În momentul în care ai trecut peste el, toate cauciucurile îți sunt sparte astfel încât să nu-ți mai poți continua deplasarea.” Polițistul avertizează: “Mulți bombardieri își vor revizui comportamentul după 2-3 opriri în trafic cu un astfel de dispozitiv!”

Citiți și: Polițiștii rutieri ar putea interzice anumiţi şoferi pe teritoriul României

În portbagajul unui Logan de poliție se mai află pistolul radar TruCam și aparatul etilotest. Acesta din urmă a fost în dotarea autospecialelor Logan MCV, care au fost date la casat și a fost păstrat când polițiștii au primit noile mașini. Două veste anti-glonț și anti-înjunghiere se mai regăsesc în portbagaj. Fiecare polițist de la Brigada Rutieră o are. Triunghiurile reflectorizante primite de fiecare echipaj ajută la delimitarea zonei accidentelor, în mod special pe timp de noapte.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441