New Profesional Consult 930 x 122

bărbat

(VIDEO) BĂRBAT CĂZUT ÎNTR-UN ȘANȚ PLIN CU APĂ, SALVAT DE JANDARMI

O patrulă de jandarmi a intervenit aseară târziu în comuna argeșeană Popești, pentru a scoate dintr-un șanț un bărbat în vârstă de 68 de ani. Jandarmii au intervenit la solicitarea concubinei acestuia.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Bărbatul a plecat de acasă ieri, în jurul orei 17, la un magazin din localitate. Odată cu lăsarea serii, pentru că bărbatul nu a revenit acasă, concubina lui a început să îl caute. L-a găsit după aproximativ 4-5 ore de căutări, căzut într-un șanț plin cu apă.

Jandarmii l-au scos pe bătrân din șanț. La prima vedere, părea că se afle în stare de hipotermie, acuzând dureri la șold și faptul că nu poate sta în picioare. Ulterior, jandarmii au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor medical specializat.

Citiți și: Breaking. Incredibil! Copilul căzut azi de la etaj a mai căzut și acum 3 ani!

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital. (Sursă foto și video: Jandarmeria Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90