930 x122 grota rece

profesional new consult

(VIDEO) BIANCA ȚIGMEANU, SEMINAR DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI

Bianca Țigmeanu, seminar de machiaj în Pitești. De pe scena Crystal Palace Ballroom din Bucureşti, acolo unde a participat la beauty fair Cosmoworld, Bianca Ţigmeanu va prezenta în Piteşti seminarul Training demonstrativ machiaj complet, demo machiaj glamour. Tema: Coloured Smokey Eyes. Produse: Affect Cosmetics.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Data evenimentului: miercuri, 4 aprilie 2018. Între orele 17 și 19:30 va avea loc seminarul ca atare, la care se va adăuga o oră de prezentare a produselor profesionale.

Participantă la nenumărate sesiuni de pregătire în domeniu organizate în țară şi în străinătate, make-up artistul Bianca Țigmeanu le transmite mai departe pasiunea pentru arta machiajului celor interesaţi, participanţi la cursurile Profesional New Consult, cărora le-a îndrumat paşii în dezvoltarea unei cariere în domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

În cadrul seminarului vor fi prezentate şi explicate tehnicile de lucru, produsele folosite, cele mai noi tendinţe actuale și tips&tricks.

Smokey Eyes este, poate, cel mai sexy machiaj, care îţi pune perfect ochii în evidenţă. Seminarul le este adresat nu doar experţilor în domeniu, ci şi începătorilor.

Bonus: participanţii la seminar vor putea achiziţiona produse Affect Cosmetics la PREŢURI PROMOŢIONALE, grație colaborării cu partenerii de la www.topglamorous.ro.

Preţul de acces la seminar este de 100 de lei. Cursanţii Profesional New Consult, indiferent de cursul absolvit în cadrul firmei, beneficiază de reducere de 50%.

Detalii, la numerele telefon 0740.250.290, 0758.490.490 și 0784.333.777. E-mail: formare@profesionalnewconsult.ro. Website: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, tot pentru amănunte vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult, la sediul din Pitești, de pe bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri şi seminarii organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Seminar Frizerie by Ciprian Ungureanu

Curs Machiaj

Curs Stilist Protezist Unghii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90