930×122 CAPRA 5

autostrada

(VIDEO) CNAIR: MOBILIZAREA CREȘTE PE ZI CE TRECE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII PITEȘTI-SIBIU

Se lucrează pe șantierul viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) publică imagini de pe șantier.

Citiți și: Măsuri sporite de siguranță pe autostrada București – Pitești

„Mobilizarea crește pe zi ce trece pe șantierul lotului Sibiu-Boița, parte a autostrăzii Sibiu-Pitești. Antreprenorul lucrează în paralel la terasamente și la forarea coloanelor pentru poduri și pasaje”, informează CNAIR.

Citiți și: Un TIR condus de un turc a făcut prăpăd pe autostradă, azi noapte

Mobilizarea crește pe zi ce trece pe șantierul lotului Sibiu – Boița, parte a Autostrăzii Sibiu – Pitești. Antreprenorul lucrează în paralel la terasamente și la forarea coloanelor pentru poduri și pasaje.

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Luni, 13 aprilie 2020

„Am început lucrările de terasamente și lucrările de foraje de coloane. După sărbători, vom mări numărul de utilaje și de muncitori și pe celelalte tipuri de lucrări.

Suntem foarte preocupați de sănătatea personalului. Le asigurăm tuturor angajaților noștri și ai subcontractorilor toate echipamentele de protecție (n.r. – în contextul pandemiei de coronavirus)”, precizează, la rândul său, constructorul. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), reamintim, a informat că pe 30.03.2020, a început construcția primilor 13 km ai autostrăzii Sibiu-Pitești. Este vorba de lotul 1 al secțiunii 1, Sibiu-Boița.

„Contractul de proiectare și execuție pentru lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), secțiunea 1, Sibiu-Boița, cu o valoare de 612.647.863,28 de lei fără TVA, a fost semnat pe data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 de luni, dintre care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție”, anunța CNAIR la timpul respectiv.

Porr Construct SRL este filiala în România a holdingului Porr Group, cu sediul în Viena (AICI, amănunte).

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA