930 x122 grota rece

autostrada

CNAIR: “A ÎNCEPUT CONSTRUCȚIA AUTOSTRĂZII SIBIU-PITEȘTI”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează: “Astăzi, 30.03.2020, a început construcția primilor 13 km ai autostrăzii Sibiu-Pitești. Este vorba de lotul 1 al secțiunii 1, Sibiu-Boița.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Pentru că este un proiect important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din țara noastră, vom monitoriza cu mare atenție evoluția acestor lucrări, astfel încât calendarul de desfășurare să fie respectat cu strictețe.

Am cerut întregii echipe care este implicată în dezvoltarea acestui amplu proiect să urmărească în mod riguros evoluția și calitatea lucrărilor executate, a declarat Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Contractul de proiectare și execuție pentru lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), secțiunea 1, Sibiu-Boița, cu o valoare de 612.647.863,28 de lei fără TVA, a fost semnat pe data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 de luni, dintre care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție”.

Porr Construct SRL este filiala în România a holdingului Porr Group, cu sediul în Viena. AICI, amănunte despre contract. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90