930 x122 grota rece

profesional new consult

(VIDEO) CURS DE SUMMER MAKE-UP ÎN PITEŞTI

Curs de summer make-up în Piteşti. Profesional New Consult organizează în Pitești cursul de make-up basic deluxe – summer make-up.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Vrei să lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasă de frumos? De mai bine de 10 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti, care activează astăzi atât pe piaţa muncii din România, cât şi din străinătate.

”Aniversarea a 10 ani de activitate desfășurată cu seriozitate si profesionalism vă aduce reduceri semnificative de prețuri pentru orice curs din programa noastră, dar şi alte surprize, pe care le puteți descoperi accesând site-ul nostru.”, transmit reprezentanţii Profesional New Consult.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

 

Cursul de machiaj li se adresează atât celor care doresc să obţină o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes astăzi, cât şi celor care caută în permanenţă să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuă.

Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

Veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite, precum: machiajul de corecţie a feţei (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de seară, machiaj de mireasă realizat cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului, dar şi lucrul cu pigmenţii și multi color blending.

CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE ÎN PITEŞTI

CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE ÎN PITEŞTI

Gepostet von ePitesti.ro am Mittwoch, 18. Juli 2018

Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, fiind adresat atât fetelor, cât şi băieţilor, la finalul lui obținându-se o diplomă acreditată şi recunoscută în ţară şi în străinătate.

”Participând la cursul de machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborăm, AFFECT COSMETICS, detalii pe www.topglamorous.ro.”, informează reprezentanţii firmei, care precizează că ”locurile sunt limitate, cursul fiind acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, iar diplomele sunt valabile în ţară şi în străinătate.”

 

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute adresându-vă Profesional New Consult Beauty Academy la următoarele coordonate:

Numere de telefon: 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de stilist protezist unghii

Curs de coafor

Curs de frizerie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3