930×122 CAPRA 5

soferi cu bmw

Video: Cursă nebună între doi șoferi, în Pitești. Goneau cu peste 100 km/h

Cursă nebună între doi șoferi, în Pitești.

Citiți și: Gonind cu BMW-ul prin localitate, a rămas fără permis

Unii șoferi nu se dezmint și continuă să-i pună în pericol pe ceilalți participanți la trafic, circulând cu viteză excesivă și luându-se la întrecere ca să arate cine e cel mai tare din parcare.

De exemplu, în cursul zilei de ieri, un conducător auto a surprins cu ajutorul camerelor montate pe bord (și în spate pe lunetă) o cursă între un BMW Seria 5 și un Volkswagen Beetle Sport. Cursa acestora a fost surprinsă pe strada Dumbravei din municipiu.

Citiți și: DE LA SPITAL, ÎN AREST. UN TÂNĂR DIN MIOVENI A FĂCUT-O LATĂ

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ – GONEAU CU PESTE 100 KM/H (VIDEO)

 

Cele două vehicule goneau cu peste 100 km/h, apreciază conducătorul auto care ne-a transmis imaginile pe adresa redacției.

„Eu aveam 50 – 60 km/h, ei sigur peste 100. Cu asemenea inconștienți în trafic, cel mai sigur e să circuli cu o mașină blindată, să fii măcar sigur că nu te ia vreunul pe sus”, ne-a declarat șoferul revoltat.

Cei doi au profitat de străzile libere, în weekend, și au continuat cursa prin centrul muncipiului, apoi mai departe, spre Frații Golești.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro – AICI, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Mihnea spune:

    Camerele cu radar unde sunt?In occident sunt peste tot de zeci de an! Iti trimit acasa poza si amenda!

  • Poor spune:

    Daca ar fi camere de radar nu ar mai putea sa stea poliția la japca cu radare puse aleatoriu ! Așa mai bine ne facem ca punem in aplicare legea ! Si cand ii vezi cum ne explica ei cu viteza mare bla bla ..

  • Cucu spune:

    Aceleași mașini cu viteza excesiva pe Cal. Drăgășani în jur de ora 15.00 astăzi…..

  • Mihnea spune:

    Poor,in Europa sunt camere radar si radare mobile! Nu prea scapi daca nu respecti legea!De ce crezi ca Romania este campioana la accidente grave soldate cu victime?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90