930×122 CAPRA 5

profesional new consult

(VIDEO) CURSURI BEAUTY DE MARE SUCCES

Cursuri beauty de mare succes. În perioada următoare, în Pitești, la Profesional New Consult, va demara cursul de gene false, curs acreditat.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Dacă doriți să prestați această activitate în mod legal, acum aveți posibilitatea să participați la un curs care vă oferă o diplomă recunoscută în țară și în străinătate.

De ce să alegeți acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veți găsi traineri cu experiență, condiții de studiu la standarde foarte înalte, salon, materiale și ustensile profesionale.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D.

Se va acorda o importanţă deosebită cunoștinţelor practice, care vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane, care vor ajuta astfel participanţii la curs să înţeleagă corect tainele acestei profesii, pentru a o putea practica ulterior.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1847837198602463/

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty!

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creșterea în volum, remodelarea și efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumusețare.

În această perioadă beneficiați și de reduceri semnificative de prețuri. Mai multe detalii despre curs puteți obține la următoarele coordonate:

Site: www.profesionalnewconsult.ro

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Numere de telefon: 0784.045.025, 0758.490.490

Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri de înfrumusețare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de stilist unghii

Curs de machiaj

Curs de frizer.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90