SMART KIDS 930X122

romi

Video: Deranj în Piteşti. Rromii din „Exerciţiu” s-au luat la ceartă cu medicii de pe ambulanţă

În urmă cu puţin timp, reporterii ePiteşti au surprins momentul intervenţiei forţelor de ordine la o locuinţă din cartierul piteştean „Exerciţiu” (Banat), aproape de piaţa Traian.

Citiți și: Argeș: Scandal monstru la Călinești! Primarul, în prim-plan!

UPDATE ORA 14.20: „Echipajul de pe Ambulanţă a solicitat prin 112 sprijinul poliţiştilor, temându-se ca nemulţumirile romilor să nu se manifeste în acte de violenţă. La faţa locului au intervenit prompt nu mai puţin de 5 echipaje ale Poliţiei şi nu s-a înregistrat, în final, niciun incident.”

 

Citiți și: Update/Argeș: Patru bărbați reținuți după bătaia de la petrecerea de Paște

 

Din primele informaţii, mai mulţi cetăţeni de etnie romă s-au luat la ceartă cu poliţiştii, dar şi cu medicii de pe o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Încă nu sunt clare motivele din cauza cărora a izbucnit scandalul.

 

 

Rămâne de văzut ce măsuri vor lua oamenii legii, asta după ce lucrurile vor fi clarificate.

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion B. spune:

    Vă rog să faceți cercetări. Alaltăieri s-au întâmplat lucruri grave. Echipajul de la Ambulanță, solicitat de această gașcă de romi (se pare că în același imobil există și arestați la domiciliu), a fost sechestrat și abuzat. S-a solicitat sprijinul mascaților și al Poliției care
    au manifestat o inexplicabilă blândețe (frica de a nu fi acuzați că au avut un comportament inadecvat față de ,,vulnerabilii” care își bat joc de noi!). Întrebați-i pe cei care au fost maltratați. Aceștia au făcut plângeri penale. Nu se poate așa ceva! În ce țară trăim?
    Felicitări Ambulanței Pitești pentru modul constructiv și plin de solicitudine în care răspunde solicitărilor venite de la cetățeni și ,,cetățeni”!

  • Mihnea spune:

    60 zile munca in folosul comunitatii la fiecare scandal!Luati cu jandarmii in fiecare dimineata!Se potolesc va garantez eu!

Donaris 570×90