930 x122 grota rece

covid-19

(VIDEO) DEZINFECȚIE ÎN ZONA CENTRALĂ A PITEȘTIULUI

Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Administrația Domeniului Public și S.C. Salpitflor Green S.A, efectuează în aceste zile dezinfecția locurilor publice din oraș în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID – 19.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

După ce, anterior, au fost igienizate mai multe instituții, Bazinul Olimpic, stadionul, locurile de joacă și aleile din parcurile Lunca Argeșului și Ștrand, de astăzi, 19 martie 2020, lucrările s-au mutat în zona centrală a Piteștiului, precum și pe străzile, parcurile și aleile pietonale principale.

„În zilele de 20 și 21 martie 2020, începând de la ora 20, vor fi efectuate operațiuni de dezinfecție a celor 79 de locuri de joacă de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În cazul acestora, dezinfecția se va executa ținând cont că trebuie acționat nu numai la sol, ci și pe utilajele de joacă”, precizează Primăria Pitești. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3