930 x122 grota rece

isu argeș

(VIDEO) DOTĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA ISU ARGEȘ

La sediul din Pitești al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a avut loc astăzi o prezentare a tehnicii de intervenție care a intrat în dotarea instituției în anul 2018:

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Mai multe victime

-pe 20 martie – container suport logistic al intervenției tip II – multirisc, folosit în cazul dezastrelor și calamităților naturale. A fost repartizat la Detașamentul Bradu.

-pe 15 iunie – autocamion cu sistem hidraulic de încărcare-descărcare, folosit la transportul celor 3 tipuri de containere de la locul de depozitare la locul intervenției. A fost repartizat la Detașamentul Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

-pe 19 octombrie – container suport logistic al intervenției tip IV – iluminat 450 KVA, folosit pentru producere de energie electrică, pentru iluminat și alimentat consumatori electrici. A fost repartizat la Detașamentul Bradu.

-pe 4 decembrie – tabără mobilă pentru persoane sinistrate/evacuate în sistem containerizat (compus din 3 containere, care conțin 30 de corturi pentru cazare, 201 paturi pliante, 3 corturi pentru servit masa, mese pentru 216 persoane, bănci și scaune). A fost repartizat la Detașamentul Curtea de Argeș.

-pe 4 decembrie – bucătărie rulantă auto. A fost repartizată la Detașamentul Curtea de Argeș.

-pe 7 decembrie – autospecială de intervenții și salvare de la înălțimea maximă de 42 de metri (autoscară). A fost repartizată la Detașamentul Curtea de Argeș.

-pe 14 decembrie – 3 autoambulanțe SMURD de prim ajutor calificat 4X4. Au fost repartizate la Detașamentul Pitești, Detașamentul Bradu și, respectiv, la Detașamentul Mioveni.

Tehnica a fost achiziționată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3