Donaris 930 x 122

echipaj

(VIDEO) ECHIPAJ DE POLIȚIE, FILMAT GONIND CU VITEZĂ PE UN DRUM DIN ARGEȘ

Echipaj de Poliție, filmat gonind cu viteză pe un drum din Argeș. O mașină de Poliție a fost filmată recent pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov pe raza comunei argeșene Mărăcineni în timp ce rula cu o viteză de aproximativ 120 de kilometri pe oră.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Filmarea a fost publicată într-un grup de socializare cu profil rutier.

Citiți și: Argeș. Zeci de filtre ale Poliției! Sute de amenzi, permise reținute!

”Se vor face verificări în acest sens”, declară pentru ePitești Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, chestionat în legătură cu imaginile apărute în mediul online.

”Deplasarea pe drumurile publice a autovehiculelor cu regim de circulație prioritară este reglementată conform art. 61 din OUG 195/2002. Din cuprinsul acestuia reținem faptul că pentru autovehiculele aparținând instituțiilor prevăzute la art. 32 din același act normativ ”conducătorii […] pot încălca regimul legal de viteză și alte reguli de circulație”.

Având în vedere situația care face obiectul filmării, se impune a fi amintit faptul că folosirea telefonului mobil în timpul condusului este în măsură să crească riscul implicării într-un eveniment rutier.  Totodată, reamintim că responsabilitatea unui conducător auto nu se limitează la propria persoană, ci și la persoanele aflate în același autovehicul, precum și la alți participanți la trafic”, adaugă sursa citată. (Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90