New Profesional Consult 930 x 122

autogara sud

Video/Exclusiv: Bărbatul de la Autogara Sud, trântit cu faţa de asfalt de un poliţist

Bărbatul de la Autogara Sud, trântit cu faţa de asfalt de un poliţist. O filmare realmente şocantă a ajuns în posesia redacţiei ePiteşti, în ea fiind suprinse momentele dinaintea decesului bărbatului de la Autogara Sud.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

VIDEO – Momentul trântirii la minutul 1:00

 

 

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

În video se observă clar cum bărbatul este trântit cu putere de asfalt de către un agent de Poliţie, după o discuţie aprinsă între acesta şi mai mulţi oameni ai legii. Se poate observa cum la impact victima se loveşte cu faţa de ciment. Ulterior, bărbatul intră în stop cardio-respirator şi moare în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici.

Această filmare va avea un rol determinant în ancheta care este deja în derulare.

Vă reamintim, în acest caz s-a anunţat iniţial un incendiu şi refuzul bărbatului de a părăsi terasa respectivă. Ulterior, au intervenit poliţiştii şi au anunţat că bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator.

În primele declaraţii ale martorilor, dar şi în declaraţiile oficiale ale IPJ Argeş, nu s-a specificat că bărbatul ar fi fost trântit. Însă, ceea ce s-a întâmplat de fapt aţi văzut deja.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

40 de comentarii

  • Cristina spune:

    Doamne asa ceva !!!! Astia in loc sa te apere te omoara ??!!!!!off in ce lume traim doamne!!!

  • Mihaela spune:

    Jegurile dreacu fac abuz de putere își găsiseră pe cine să pună la pământ să lea Dumnezeu după suflet !😏

  • Andu spune:

    Il cubosteam pe acest om din vedere, m am intersectat de foarte multe ori cu el si nu era deloc violent nici verbal nici fizic, voi de la epitesti pe care va urmaresc zilnic doresc sa vad mai multa implicare din partea voastra ca acest gunoi pentru ca nu il pot numi politist sa fie tras la raspundere, nu era nevoie de inobilizare si mai ales la modul asta, este normal sa fie cercetat pentru crima, sa ii spuneti voi ca uniforma nu il face barbat dar din pacate asa a ajuns politia romana niste frezati cu aere de znardoi

  • Andu spune:

    Cu siguranta acest om a murit datorita loviturii la cap, daca e lege sa fie pentru toata lumea.

  • State Emil spune:

    Polițiști criminali huuuoooo

  • Marian spune:

    Cică..!!! Ucidere din culpă. Pff. Ce ucidere din culpa mă? Că da cu bietul om batran de asfalt intenționat că să-l imobilizeze si cade omul cu fata de asfalt si după decedeaza. Asta numiti voi ucidere din culpă. Bă să de-a bunul Dumnezeu. Sa-ti putrezrasca oasele prin pușcărie că ai louat viața unui om nevinovat care putea fi tatăl tău. Să mai vi de la pușcărie când o să te chem eu

  • Anonim spune:

    Omor calificat.

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Nu țin partea nimănui !
    În primul rand trebuia balizata zona,nu poți sa îți faci treaba dacă te întrerupe x sau y!
    Noi putem decât sa ne dam cu părerea nu este nimeni în masura în afara de organele de cercetare și de justiție sa hotărască ce și cum trebuia făcut!
    În celelalte tari nu m ai stăteai la masa sa mănânci erai indepartat la o distanta de cel puțin 10 m!
    Dacă se baliza zona puteau sa se desfășoare!

  • Anca spune:

    Fac abuz de putere, nu pare a fii violent nu era necesară forță, niste nemernici, halal poliție.

  • Paunescu spune:

    Deci …… polițistii nu mai trebuie sa intervină,să imobilizeze un gunoi al societății că poate să ortul popii…….

  • Andu spune:

    Ba baiatule…crezi tu ca acolo era nevoie de imobilizare? Tu te uiti la alta filmare nu vezi ca acolo stateau oamenii la masa beau si mancau de parca nimic nu era in desfasurare

  • Rusine Politia Romana spune:

    Paunescu, esti un idiot! Asa sa dea si cu tine de pamant sau cu taica-tu! Era un om batran si inofensiv, daca era un infractor nu mai sareau pe el, pe om lipsit de aparare si neinarmat au curajul sa sara…Rusine Politia Romana! Sunt din Pitesti si stiu ce abuzuri se fac acolo, la Rutiera se cred niste mici dumnezei! O sa le vina si lor randul candva, mai devreme sau mai tarziu!

  • Oana spune:

    @Paunescu, ești varza! Putea fi tatăl tău! Nu era violent, omul vorbea cu ei și atât! Ai văzut cum l-au dat cu capul de asfalt? Gunoi al societății ești tu!

  • Marius spune:

    La un moment dat gunoiul societății poate fi și tatăl tău sau de ce nu ai fi tu. Dacă nu cunoști omul nu vorbi prostii. In primul rând este om (trecut de 70 de ani) oricum ar fi.

  • Nelutu spune:

    Javra a facut toate miscarile cu scopul de a face intentionat rau maxim omului nu de al imobiliza un sportiv stie ce zic

  • Cetatean spune:

    E fantastic ce se intampla in tara asta ! 😐 Se filmeaza, se uita cum garda omoara un om :|. Nimeni nu sare ! 😐

    Voi va credeti romani, ma ? Sa aiba pofta cel de manca ! Astia suntem ! Asta-i de Haga, doar ca la noi Media nu-i ca-n America.

    Ati adus criminalitatea la standarde internationale.

  • klaudiu spune:

    Limbajul politistului in geaca florescenta este unul de mahala, iar din punctul meu de vedere trebuie cercetat pt omor din culpa, judecat si trimis dupa gratii!!!

  • Alex spune:

    Polițistul direct la pușcărie!!!

  • Mihaela spune:

    Acțiune inutilă, abuz de putere din cauza unei uniforme. Rușine să vă fie!

  • Jan spune:

    Polițist de 💩💩💩💩sa de-a domnul sa te îngroape și pe tine langa acea persoană nevinovată,Se vede f.clar cum l_ai trântit pe asfalt,Omor calificat!!!!!
    Cu ce a greșit acea persoană ?? I_ai luat viața
    Dar la ce legi avem noi și ce corupție întotdeauna mortul este vinovat

  • Radu spune:

    Nu, trebuie sa intervină cu măsura proporțională și în spiritul legii, nu ma leg de spiritul logicii.
    Asta cu gunoiul societății e simpatica. Poate de la nivelul meu și tu ești un gunoi al societății, dacă vine un polițist și îți aplica același tratament, din orice motiv sau în lipsa unui motiv, ce sa fac? Sa o iau ca tine sau sa sa fac tot ce e posibil sa împiedic asa ceva.
    Nu hotărăști tu, sau altcineva, cine are sau nu valoare în societate, ca asa ajungem la Hitler și ai lui și ar fi nasol sa te trezești ca vine unu si-ti pune o stea sau alt simbol pe piept.

  • IMPARTIALUL spune:

    Militia era iritata de acel o om! Tanarul militian in verde se vede cum dupa o scurta discutie cu doamna militian ( colega ) isi cauta o pozitie de atac pe la spate DECI TOTUL A FOST PREMEDITAT si ataca victima brutal aceasta fiind aruncata cu capul de asfalt…in ajutor mai sar 3 HIENE toti patru avand peste 200kg acestea aplicand o forta pe corpul victimei deja lovite ce a dus la aceasta CRIMA PREMEDITATA!

  • ss spune:

    Nu-i chiar asa, modul in care a actionat nu a fost unul tocmai corect. Omul respectiv putea fi inlaturat de-acolo prin impingere, nu trebuia dat cu el de pamant, mai ales ca erau mai multi politisti, iar omul era in stare de ebrietate…

  • Andrei spune:

    abuz de putere,
    Daca n ai niciun vis
    Fa te politist!

  • Beny spune:

    Omor calificat…politistul trebuie sa raspunda penal….îl stiu pe acel om decand eram puștan…a lucrat o viată ca si inginer la Arpechim…se luase rau cu băutura…dar nu are nici o treaba cu incidentul
    Politistul trebuie anchietat pentru crimă fara nici o ezitare

  • Pop E spune:

    Din pacate, videoclipul este destul de relevant. Omul a fost bruscat si trantit pe jos si cu siguranta manevrele lor violente au dus la decesul acestuia.S au aruncat peste el ca si cand doamne, ce forta ar fii avut bietul sa i înfrunte. Politia romana isi depaseste limitele, cu legea in mana fac gafe de proportii. Sa le fie rusine!!!!

  • Roxana spune:

    Gunoi al societății? Mai gunoaie sunt multi care stau in palate.. Poate omul acela era necajit, el e doar un exemplu.. Daca nu are sitiatia altora, trenuie omorat? De aia sr intampla ce se întâmplă! Nu mai avem inima, il maniem pe Dumnezeu!! 🙁

  • Sorin spune:

    Special pentru Păunescu, ai dreptate jegurile sunt în uniforma, crima mai rău ca miliția, Asta e politia romana, ABUZ TOTAL, DEMISIA ȘEFULUI, Și pușcărie pentru calai.

  • Mao spune:

    Politistii si-au facut datoria!
    Legea e una singura , trebuie respectata si nu interpretata. Pana la urma, tot ce a facut, a fost sa l imobilizeze. Restul, a facut Dumnezeu! Lasati politia in pace, pentru ca s ar putea maine sa aveti nevoie de ea.

  • sega spune:

    George Floyd in Romania

  • Adriana spune:

    Români din România stați în casa, sa nu ieşiți in strada, să-si faca criminali treaba asa cum se cuvine.Va omoara pe voi , va omoara în bataie adolescenţi, nu-¡ nimic staţi în casa.

  • Lalea spune:

    Este Crima , omor calificat. Am incredere in Ministrul de Interne , Lucian Bine,, care A declarat că nu îl interesează funcțiile polițiștilor. Vor răspunde. Nu era pericol, ceilalți cetățeni mâncau la mese . In plus era lume in jur in picioare. El nu a fost violent , nu era beat, cumpărase apă minerală de la restaurant, pe care o avea în mână, alături de geaca lui. Se vede pe video și din declarația vanzatoarei , ca nu a cumpărat băuturi alcoolice și nu era beat. In plus era cu spatele, iar polițistul in galben l-a atacat marsav pe la spate, cu un procedeu de lupte, judo sau k1. A doua greseala este doborarea și aruncarea victimei pe asfalt, moment în care, victima de 63 ani se lovește la cap , Da cu fata , cu capul de asfalt. A 3-a greseala , polițiștii tabatesc pe el , il sufocă , fac presiune pe el , incatusandu-l, presandu-l tare cu corpul fata pe asfalt. Iar a 4-a greseala, foarte gravă, este că acelasi polițist în galben, precum și altul , apasă cu genunchiul pe cervicala victimei, iar alții cu genunchiul pe spatele victimei. Victima nu a avut nici o șansă. Era clar ca o sa mòara. Cazul e similar cu Cazul George Floyd din USA de acum peste un an, în care acel bărbat negru a fost omorât sub aceeași manieră de polițiști, unul dintre ei apasandu-i aproape 9 minute cu genunchiul pe cervicala, poziția victimelor, ambele cazuri fiind identice, culcați pe burta cu fata și corpul pe asfalt, ambii îîcatusati cu mâinile la spate, ambii având mai multi polițiști pe ei.

  • Laurențiu spune:

    Gunoaie de postaci. Sper să fie vreunul dintre copiii voștri-n situația de-a fi apărat de un specimen imprevizibil asemeni alcoolizatului ăla…și să cuantificați anvergura „ripostei graduale”. Cei de la Bacău au reacționat cu întârziere…de la nespălați ca voi citire. Remember ? Agentul de poliție a acționat procedural. Nu avea salteaua cu apă la el…ce să-i faci. Amărâți neuronal ce sunteți.

  • Yoo spune:

    Laurențiu, ești dus rău, „procedural” i-a pus genunchiul în gât și omul a murit asfixiat…..

  • Ionuț spune:

    Sper sa se faca dreptate , asa ceva nu e posibil!!! Cam majoritatea polițiștilor cred ca daca au legea in mana pot face ce vor !! Parca nu le mai dai de nas la uni dintre ei !!! Inteleg ca nu a fost normal ceea ce a făcut acel bărbat si ca poate ii încurcau si nu era momentul atunci. Dar in orice caz nu se proceda in acel mod !!! Dacă acel om era mai prost îmbrăcat sau văzut sub restul oamenilor si in stare de ebrietate !!! Totusi nu acționezi asa !!! Vad mai mereu tot felul de postari de genul si raman uimit de cum acționează organele de poliție la noi in Romania !!!! Sper sa primesti pe masura pedeapsa !!!!!

  • Gogu spune:

    Puteți pune și voi watermarkul ala mai mare

  • Max spune:

    Trezitiva ,pana nu este prea tarziu !se apropie sfarsitul nu intelegeti dragi oameni !este cel rau pe pamant sa isi culeaga armata!acolo cel rau din el zbiara si instiga Politia,Asa ca decedatul a gresit in felul lui verbal ,dar cea mai mare greseala o face Politistul pt ca face abuz de forta care nu este necesar!iubitiva mult Fratilor din Irlanda !

  • Moșu spune:

    ȚINEȚI MINTE CE VĂ SPUN
    Acest caz de ”Crimă cu premeditare” este un CAZ KARMIC.
    Filmarea are o importanță imensă.
    După vizionarea clip-ului, de mai multe ori:
    De la momentul
    1.04 Atac prin surprindere pe la spate: Încadrare: Tentativă de vătămare corporală,
    1.07 Tentativă de crimă,
    1.11 Tentativă de crimă, în formă agravată(grup, mai multe persoane)
    1.39- Apare DECESUL, ÎN TIMPUL AGRESIUNII CELOR 4 ”MILIȚIENI”
    CRIMĂ
    Primul atacator-MINIM DUBLUL (DIN MAXIMUM) ÎNCADRĂRII DIN CP(Art. 188. Omorul). ORGAN DE POLIȚIE PLĂTIT SĂ PROTEJEZE VIAȚA CETĂȚENILOR,
    Ceilalți 3 participanți MAXIM DE PEDEAPSĂ DIN CP(același ca la primul)
    CELOR DOUĂ FUFE(ȘTIU, DE CE LE SPUN AȘA): ÎNCURAJAREA DE ACȚIUNE A FAPTELOR PENALE.
    TOȚI ȘEFII IERARHIC SUPERIORI, PÂNĂ LA MINISTRUL M.A.I, DEMISIA.
    primul ministru și președintele declararea a unei ZI, DOLIU NAȚIONAL.
    ”SISTEMUL” reprezentat de toate instituțiile statului din România, condus de neromâni, vor pierde TOTUL. Șansele sunt foarte mici, pentru a scăpa de PEDEAPSA KARMICĂ. NU EXISTĂ, ABSOLUT, NICIO ȘANSĂ SĂ FIE EVITATĂ/ANULATĂ, cel mult…întârziată.
    Exista o poză a primului atacator, NU ARE SÂNGE(PREA MULT) DE ROMÂN.(ADN străin)
    (https://www.bzi.ro/el-este-politistul-argesean-care-l-a-trantit-la-pamant-pe-batranul-care-a-murit-sufocat-trecutul-sau-este-unul-controversat-4171201)
    Acelaș

  • ma-ta spune:

    Toti polististii sunt criminali. Diferenta dintre ei este ca unii au actionat deja, altii urmeaza.

  • Moșu spune:

    Aloooo
    Aș dori să văd și io, în lumea asta, ce om, individ, țăran, medic, aviator, POMPIER, de pe aceasta planetă, poate demonstra că ”UN INCENDIU” !!!!! poate fi transportat ÎN…BRAȚEEEE !!!!!!
    PRIVIȚI, video(dreapta) de la secunda 06-09 cum este scos afară, INCENDIUL !!!!!
    P.S.1 În atenția postacilor(păunescu, mao și alții ca ei) care ”aruncă cu noroi” ÎL VOR PRIMII, ÎNAPOI.
    P.S.2 Nu amestecați cazul din USA, acolo este…altceva(scenariu) aveau nevoie de o ….scânteie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3