930 x122 grota rece

accidentul

(VIDEO EXCLUSIV) ESCROC ÎNCĂTUȘAT ȘI REȚINUT

UPDATE 2 (27 MAI 2018): Escroc încătușat și reținut. Ieri, în urma audierilor, adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare la adresa sa a unei măsuri preventive.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

UPDATE 1: Biroul de Presă al Poliției Argeș ne informează că Daniel Drăghici (foto interior) ”aflat în timpul său liber, a imobilizat un tânăr de 16 ani, din Constanța, despre care existau indicii că ar fi înșelat un bărbat de 74 de ani, din Pitesti, prin metoda ”Accidentul”. Acesta se afla în fața blocului părții vătămate și a observat momentul în care bărbatul preda un plic tânărului.

Elevul, însoțit de un prieten, l-a urmărit pe tânărul care luase plicul și l-a imobilizat. Ulterior, telefonic, a solicitat sprijinul Secției 2 de Poliție Pitești. În urma acțiunii elevului, au fost recuperați de la cel în cauză peste 20.000 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Elevul a fost admis la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina în ianuarie 2018.”

Un adolescent de 16 ani a fost încătușat astăzi, în jurul orei 17, pe strada Mircea Eliade, în zona hipermarketului Kaufland din cartierul piteștean Găvana.

Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce ar fi încercat să înșele o persoană prin metoda ”Accidentul”.

Cel care și-a dat seama de ceea ce intenționa să facă minorul este un piteștean de 19 ani, elev încadrat la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Viitorul polițist, Daniel Drăghici, face în această perioadă stagiul de practică la Poliția orașului Ștefănești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90