New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

(VIDEO) INCENDIU EXTINS RAPID DE VÂNT. CONSTRUCȚII ARSE DUPĂ CE VEGETAȚIA DIN APROPIERE A LUAT FOC

Un incendiu de vegetație uscată izbucnit luni în comuna Vedea a distrus o casă bătrânească și un fânar (în total, 200 de mp), dar și o anexă de circa 100 de mp, iar la o a patra anexă, 6 mp de acoperiș acoperit cu șiță.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

A fost nevoie de 4 echipaje cu 4 autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă ale ISU Argeș și de alte 5 autospeciale cu personal ale SPSU OMV PETROM, care au acționat în sprijin, pentru stingerea incendiului de vegetație uscată, care punea în pericol parcul de petrol.

„Proprietățile erau dispersate și s-au protejat casele din vecinătăți. Este posibil ca incendiul să fi fost provocat de scântei electrice produse la nivelul unor cabluri de electricitate, iar ulterior a fost extins rapid de vântul puternic până la construcții”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Clădirile și anexele erau nelocuite și construite preponderent din lemn.

Au ars aproximativ 22.000 de mp de vegetație uscată. (Sursă video: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3