Donaris 930 x 122

kaufland exercițiu

VIDEO: LA KAUFLAND EXERCIŢIU, ŞOFERII ŞI PIETONII SE „CEARTĂ” PE PRIORITATE

Piteştenii care obişnuiesc să vină la cumpărături în magazinul Kaufland de pe strada Exerciţiu din municipiu au o rutină, apreciem noi, periculoasă: ies din magazin şi merg drept (sau în diagonală), fără să se asigure, către locurile unde au parcat maşinile. Problema e că fix la ieşirea din supermarket, calea lor se intersectează cu vehicule care tranzitează zona şi nu de puţine ori şoferii trec fără să le pese de faptul că pietonii nu au posibilitatea de a traversa… regulamentar.

Citiți și: (VIDEO) PITEȘTIUL A INTRAT IAR LA APĂ

Da, la Kaufland Exerciţiu (dar şi la Kaufland Nord) nu există o trecere de pietoni în faţa magazinului, iar singura cale de acces regulamentară (aflată la periferia centrului comercial) este de cele mai multe ori blocată de biciclete. Biciclete care sunt, totuşi, parcate regulamentar.

Fiind vorba de un spaţiu privat, cei în măsură să rezolve problema sunt administratorii magazinelor.

Ca să realizaţi că există o confuzie în rândul cetăţenilor, mai multe persoane ne-au răspuns că pietonii au prioritate. În egală măsură, alţi cetăţeni cu care am discutat spun că maşinile au prioritate.

Până la urmă, cum rezolvăm? Pe principiul clasic românesc, la mica înţelegere?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90