NOR CURIER 930X122

adepţi

(VIDEO) LA RACOLARE DE ADEPŢI ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

La racolare de adepţi în centrul Piteştiului. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi în centrul Piteștiului, în zona magazinului Trivale.

Citiți și: Pitești: 200.000 de lei pentru unitățile de cult

Scena derulată în buricul orașului face parte dintr-o acţiune de racolare de adepţi desfășurată de un nou cult religios, care încearcă să prindă rădăcini și în România.

Reprezentanţii acestuia pot fi văzuţi frecvent în zona centrală a Piteștiului, împărţind invitaţii la filme de propagandă religioasă ori alte materiale specifice sau cântând vocal şi acompaniaţi de o chitară, preamărindu-l pe Iisus.

De această dată, însă, ceva nou: trecătorii sunt întrebaţi dacă vor să „se vindece” şi sunt invitaţi să ia loc în faţa unui cetățean olandez, care discută (ajutat de un translator român) cu „suferindul”, aşezat în faţa lui pe un scaun. Apropiindu-te, îţi dai seama că e vorba de „vindecare” spirituală, de „reapropiere” de Iisus etc.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3