930×122 CAPRA 5

4 martie 1977

(VIDEO) MARELE CUTREMUR: ISU ARGEȘ, CAMPANIE DE INFORMARE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Marele cutremur: ISU Argeș, campanie de informare în centrul Piteștiului. În contextul împlinirii a 42 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a desfășurat astăzi în centrul municipiului Pitești și la unități de învățământ din județ o campanie de informare.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Campania a presupus și dezvoltarea culturii preventive și consolidarea nivelului de conștientizare și de educare a populației în cazul producerii unui cutremur de mai mare magnitudine, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Salvatorii, dar și voluntarii le-au distribuit cetățenilor pliantele campaniei “Nu tremur la cutremur“ și au stat de vorbă cu oamenii, explicându-le ce este bine să facă și ce nu în cazul în care cutremurul îi surprinde în diverse situații.

În urmă cu 42 de ani, în seara zilei de 4 martie 1977, România a fost afectată de un seism devastator, soldat cu morți, răniți și clădiri prăbușite. (Sursă video și foto interior: ISU Argeș, sursă foto principal: timetv.ro, cutremurul din 4 martie 1977)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3