930 x122 grota rece

elveția

VIDEO – MINORĂ DIN PITEȘTI, EXPLOATATĂ SEXUAL ÎN ELVEȚIA

Un bărbat de 33 de ani din comuna Mărăcineni bănuit că ar fi racolat o minoră din Piteşti pe care, în perioada iunie 2019-ianuarie 2020, ar fi exploatat-o sexual în Elveţia a fost reținut ieri pentru 24 de ore.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Bărbatul a fost prins în trafic, în județul Sibiu: „Pentru prinderea lui, poliţiştii argeşeni au efectuat o activitate de prindere în flagrant pe raza judeţului Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Rutier Sibiu”, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

Astăzi, polițiștii, cu sprijinul jandarmilor, au făcut o percheziție la locuința bărbatului, „în urma căreia au descoperit şi ridicat obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie”.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Reținut ieri pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de minori, bărbatul va fi prezentat azi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul este instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub supravegherea unui procuror de la D.I.I.C.O.T.- Piteşti. (Foto: Arhivă – descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90