930×122 CAPRA 5

fortuna

(VIDEO) NOUL REGULAMENT, CĂLCAT ÎN PICIOARE ÎN PARCAREA FORTUNA

Noul regulament, călcat în picioare în parcarea Fortuna. După cum v-am anunțat, noul regulament de parcări de reședință din Pitești a intrat în vigoare pe 1 aprilie 2019.

Citiți și: Pitești: Spectacole, Exatlon, vânătoare de comori și multe alte surprize

Conform regulamentului, de luni până vineri inclusiv, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde între orele 9 și 16 chiar dacă locul de parcare este plătit. Cei care vor menține ridicat dispozitivul de blocare în intervalul de timp luni-vineri între orele 9 și 16 vor primi amendă de la 400 la 600 de lei.

Mai mult decât atât, tot de la 1 aprilie ”dispozitivul de blocare este interzis în zona centrală a municipiului Pitești și în parcările stradale”.

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Asta înseamnă că inclusiv în parcarea de la Fortuna, acolo unde în urmă cu câteva zile în jur de 20 de dispozitive de blocare erau ridicate, acestea nu ar trebui să mai existe.

Și astăzi, în aceeași parcare, în jurul prânzului, numeroase dispozitive de blocare erau ridicate. Parcarea altor autoturisme era, logic, imposibilă.

Regulamentul municipalității piteștene este încălcat de cetățenii care stau în blocurile din zona Fortuna. De altfel, nu o singură dată piteștenii din zonă și-au exprimat nemulțumirea în Consiliul Local cu privire la nou regulament (detalii, AICI).

Până acum, nu au fost amendați pentru că nu au respectat noua decizie a Primăriei. Însă situația este în ceață din moment ce dispozitivele de blocare sunt interzise în zona centrală de la începutul lunii. Ce înseamnă asta? Proprietarii sunt obligați să nu le ridice niciodată, să le desființeze? Sau Primăria, prin instituțiile subordonate, să le elimine?

Nicio autoritate piteșteană nu a oferit explicații concrete despre această situație.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache