EcoMoto 930×122

accident

Video: O mașină s-a răsturnat în Bradu. O persoană a ajuns la spital

Un autoturism s-a răsturnat duminică seara în comuna Bradu.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe str. Cetului din Bradu, posibil pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat”, precizează IPJ Argeș.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Acesta a fost preluat de un echipaj medical, cu diagnosticul preliminar de fractură membru superior și suspiciune fractură de bazin.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

„Intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale”, precizează ISU Argeș.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90