poliția locală pitești

Video: „Operaţiunea Mătura” în Piteşti

„Operaţiunea Mătura” în Piteşti. În perioada 10.05.2021 – 24.05.2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat acțiuni punctuale în parcurile din municipiul Pitești, locurile de joacă pentru copii și zona centrală, scopul principal fiind acela de a menține curățenia în municipiu, precum și conștientizarea celor care încalcă prevederile legale.

Citiți și: Poliția Locală Pitești, în vizită la Centrul de Tip Familial „Găvana”

S-au dat amenzi în valoare totală de 7.600 de lei.

 

Citiți și: Proprietarii de câini din Pitești, în vizorul Poliției Locale

 

În perioada amintită, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru consumul semințelor si aruncatul cojilor pe domeniul public, precum și pentru aruncarea resturilor de țigări. În același timp, 8 persoane au fost puse să strângă mizeria creată, fiindu-le puse la dispoziție mături și fărașe.

 

 

„Facem precizarea că aspectele de mai sus se sancționează cu amendă cu valori cuprinse între 100 lei și 200 lei, conform H.C.L. 197/2017. Pe această cale, facem apel la simțul civic al cetățenilor municipiului Pitești, cu îndemnul de a păstra și de a menține, împreună, un oraș curat și civilizat!”, a transmis Bogdan ARISTĂNȚOIU – purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Simona spune:

  Aceasta este educatie primita in familie! Amenzile sunt prea mici! Dati o HCL si triplati amenzile! Si aratatile si fetele acestor loaze!

 • Cetatean spune:

  Tot asa si cat mai des ! Controlati si prin cartiere, pe langa blocuri si parcari, sa vedeti seara, pe intuneric, ce gasiti – mizerie, galagie, tipete, muzica, sticle, de abia este inceputul…..

 • Peter Minea spune:

  Păi să le arate fețele, dar să nu ne împiedicăm de GDPR pe partea asta!

 • Cetatean2 spune:

  Mai lasă gura bososrogule! Lasă-ne și pe noi sa ne bucurăm de libertate și de plăcerile vieții!! Mor pe voi, făceați altele mai rele și v-ați găsit sa ne judecați pe noi


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441