930 x122 grota rece

amenzi

VIDEO: PARANGHELII ÎN VREMEA COVID-19. SPITALELE GEM DE BOLNAVI, ARGEȘUL PETRECE

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu jandarmi și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au desfășurat sâmbătă activități de verificare privind respectarea prevederilor legale în vigoare la terasele și cluburile de pe raza localităților Bascov și Budeasa.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, după cum urmează:

– o sancțiune de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, a fost aplicată administratorului unui club din localitatea Budeasa, întrucât a organizat un eveniment (petrecere cu DJ) la care participau aproximativ 100 de persoane.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

„De asemenea, persoanele prezente au fost avertizate verbal cu privire la faptul că nu respectau măsurile de protecție individuală. Totodată, polițiștii au aplicat două sancțiuni conform Legii 61/1991, în valoare totală de 500 lei și au propus suspendarea activității localului public”, precizează IPJ Argeș.

– o sancțiune de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, a fost aplicată administratorului unui restaurant din localitatea Bascov, întrucât a organizat o petrecere cu caracter privat (botez) la care participau aproximativ 25 de persoane în interior și 40 de persoane pe terasă. Totodată, cu 500 de lei a fost sancționat, conform Legii 55/2020, și beneficiarul petrecerii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90