Donaris 930 x 122

bloc

(VIDEO) PE SMEUREI ÎNTRE CASE VA „RĂSĂRI” UN BLOC

Un bloc de locuințe colective cu funcțiuni complementare va fi construit pe un teren de pe strada Smeurei (nr. 8A, 8B și 8C) din municipiul Pitești, nu departe de sediul Jandarmeriei Argeș (pe partea opusă acestuia, către Centru).

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

Investiția este a societății comerciale Perfect House Lux SRL, firmă piteșteană de tranzacții imobiliare reprezentată de Gabriel Eftimie.

Blocul va fi ridicat pe un teren de 1.418 mp și va avea regim de înălțime Sb+Ds+P+4-5E, cu o înălțime maximă la cornișă de 21 de metri.

Citiți și: Construcție nouă pe Bulevardul Republicii din Piteşti

Noul proiect imobiliar va fi dezvoltat în locul unor case vechi și dărăpănate, cumpărate (cu tot cu terenul aferent) de investitor în vara anului trecut de la proprietarii respectivi. Ulterior cumpărării, casele au fost demolate, terenul fiind acum liber pentru construirea blocului.

Ca în nu puține alte cazuri în Pitești, blocul va fi construit într-o zonă de case. Cu excepția ieșirii la strada Smeurei, toate celelalte vecinătăți sunt ocupate cu case.

Accesul auto și accesul pietonal se vor face din strada Smeurei. “Accesul auto în incintă se va realiza printr-o cale de acces care se separă în două alei interioare: o alee cu viraj stânga, care deservește accesul la 7 locuri de parcare pe platforme betonate, cât și ieșirea autovehiculelor în strada Smeurei și o alee în rampa care va asigura accesul în garajele de la subsol, de la demisol și la 10 locuri de parcare amenajate pe platforme betonate”, se arată în prezentarea proiectului.

Proiectul a ajuns la municipalitate, pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism.

Blocul ar urma să fie construit vis-vis de un alt proiect imobiliar similar aflat în procedură de aprobare: afacerea este una de familie, inițiatorii proiectului fiind Mihai Păun (patronul firmei SC Pavone SRL), Luminița Păun și Mario Octavian Păun. Proiectul a primit obiecții (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441