930 x122 grota rece

poliția locală pitești

    (VIDEO) PITEŞTENI SANCŢIONAŢI DE POLIŢIA LOCALĂ / AMENDA I-A LĂSAT „MASCĂ”

    Poliţiştii Locali din Piteşti acţionează zilnic pe liniile de transport public în comun, precum şi pe alte mijloace de transport pentru a verifica dacă oamenii respectă măsurile de protecţie, anume purtarea măştii în mod corect. După cum am aflat de la Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei, situaţia e în continuare îngrijorătoare, în sensul că nu toţi respectă regulile.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    „În acest weekend, au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie. Amenzile au fost cuprinse între 500 şi 1.500 lei.”, a precizat Aristănţoiu.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    Acţiuni similare au avut loc şi pe alte mijloace de transport în comun, în pieţe şi în spaţii comerciale. Astăzi, de pildă, poliţiştii locali au acţionat în sistem integrat în Piaţa Smârdan (FOTO).

    „Facem apel la toţi cetăţenii să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţa socială şi să ţină cont de faptul că riscul de transmitere a virusului e foarte mare în caz contrar. Recent, colegii au identificat anumite spaţii de joacă sau terenuri de sport unde au fost rupte sigiliile de la intrare şi oamenii au pătruns în aceste spaţii, sfidând regulile. Asta ţine de educaţie, de buna creştere, de responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Oamenii trebuie să dea exemple de bună purtare în această perioadă dificilă, nu să creeze probleme tuturor.”, a conchis Bogdan Aristănţoiu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3