New Profesional Consult 930 x 122

centru

VIDEO/PITEȘTI: DISTANȚARE LIPSĂ ȘI GUNOI CÂT CUPRINDE ÎN VALUL DOI DE RELAXARE

Al doilea val de relaxare i-a scos pe piteșteni din case mai ceva decât primul, chiar dacă n-a venit, ca precedentul, după frustrarea izolării. Iar faptul c-a debutat fix de 1 iunie a aglomerat de-a dreptul zona centrală a Piteștiului.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Mulți dintre cei ieșiți la promenadă au luat cu ei și vechile metehne, dovadă munții de mizerie lăsați în urmă, căci nu toată lumea recunoaște din prima un coș de gunoi sau îi înțelege utilitatea.

Ce-i drept, nici infrastructura tomberonistică n-a prea fost azi de ajutor, căci, ca orice măsură anunțată din timp, și valul doi de relaxare a luat prin surprindere serviciul de salubritate stradală, obișnuit, probabil, cu ritmul colectării rezervate a gunoiului din vremea stării de urgență.

Citiți și: Noi investiții pentru Sala Polivalentă din Pitești

Nici distanțarea socială n-a fost o prioritate astăzi pentru mulți dintre cei ieșiți la plimbare în zona centală a Piteștiului (VIDEO).

Una peste alta, a fost o zi superbă care ne-a demonstrat c-am ieșit din restricții la fel cum am intrat (exceptând câteva măști pe figură).

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441