EcoMoto 930×122

centru

VIDEO/PITEȘTI: DISTANȚARE LIPSĂ ȘI GUNOI CÂT CUPRINDE ÎN VALUL DOI DE RELAXARE

Al doilea val de relaxare i-a scos pe piteșteni din case mai ceva decât primul, chiar dacă n-a venit, ca precedentul, după frustrarea izolării. Iar faptul c-a debutat fix de 1 iunie a aglomerat de-a dreptul zona centrală a Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Mulți dintre cei ieșiți la promenadă au luat cu ei și vechile metehne, dovadă munții de mizerie lăsați în urmă, căci nu toată lumea recunoaște din prima un coș de gunoi sau îi înțelege utilitatea.

Ce-i drept, nici infrastructura tomberonistică n-a prea fost azi de ajutor, căci, ca orice măsură anunțată din timp, și valul doi de relaxare a luat prin surprindere serviciul de salubritate stradală, obișnuit, probabil, cu ritmul colectării rezervate a gunoiului din vremea stării de urgență.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Nici distanțarea socială n-a fost o prioritate astăzi pentru mulți dintre cei ieșiți la plimbare în zona centală a Piteștiului (VIDEO).

Una peste alta, a fost o zi superbă care ne-a demonstrat c-am ieșit din restricții la fel cum am intrat (exceptând câteva măști pe figură).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3