930 x122 grota rece

Accident Craiovei

Video – Piteşti: Haos pe „Craiovei”, după ce un şofer a lovit din plin mai multe taxiuri

Accident în staţia de taxiuri de lângă Comisariat, pe Calea Craiovei din Piteşti.

Citiți și: Accident în Craiovei, ACUM!

UPDATE ORA 12.40: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, din direcția Târgul Săptămânal către Centru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism de tip taxi, staționat în stația special destinată, în care se afla un bărbat de 42 de ani, din Pitești.

 

Citiți și: Tânărul implicat în accidentul mortal din Craiovei a fost reţinut. Victima, un fost poliţist

 

Ulterior, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism taxi, care, de asemenea, a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism taxi, ambele staționate, în care se aflau un bărbat de 40 de ani, respectiv un bărbat de 52 de ani, ambii din Pitești.

 

 

În urma accidentului, bărbații de 42 de ani, respectiv 40 de ani, din autoturismele taxi staționate, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. Toate persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – ora 10.24

Pompierii ISU Argeş intervin la un accident rutier produs în municipiul Pitești, cartier Craiovei. Evenimentul rutier s-a produs în zona stației de taxiuri de la comisariat.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, mai mulţi martori au surprins momentele de imediat după impact. Din primele informaţii, au fost cel puţin trei maşini implicate şi, posibil, trei victime. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3