Donaris 930 x 122

bcco

(VIDEO) PITEȘTI: PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI

UPDATE: Percheziții la traficanți de droguri. Poliția Argeș informează că cele 5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc au fost reținute pentru 24 de ore.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Azi dimineață, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au făcut 8 percheziții domiciliare la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de trafic de droguri de risc.

Aproape 50 de grame de cannabis au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Au fost făcute șapte percheziții în municipiul Pitești și una în comuna Bradu, la locuințele unui număr de 5 persoane (cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani) bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit că, din ianuarie 2018 și până în prezent, cei în cauză ar fi comercializat fără drept în Pitești substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Drogurile ar fi fost achiziționate inclusiv de minori.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate pentru continuarea cercetărilor aproximativ 50 de grame de cannabis. Totodată, au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1.700 de lei, 700 de euro, precum și ustensile susceptibile a fi fost folosite la prepararea și comercializarea drogurilor.

Potrivit Poliției Argeș, 20 de persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri. La acțiune au participat și jandarmi.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3