930X122 MAIA

donare sange

VIDEO: POLIȚIȘTII ARGEȘENI DONEAZĂ SÂNGE

Sângele înseamnă viață, iar noi toți putem da viață, în special acum, când este nevoie de ajutor.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Polițiștii argeșeni sunt alături de cetățenii aflați în nevoie, astfel că s-au mobilizat și au donat sânge.

„De sprijinul nostru, al colegilor din marea familie a polițiștilor, au nevoie și colegele noastre din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv IPJ Teleorman, pentru care, de asemenea, am donat sânge.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

În același timp, un polițist argeșean, care a câștigat lupta cu temutul virus Sars-Cov 2, a fost al treilea donator de plasmă de la nivelul județului Argeș. Gestul colegului nostru va ajuta la vindecarea a trei bolnavi aflați în stare critică.

Campania de donare de sânge a fost demarată în rândul polițiștilor argeșeni în ziua de 7 mai 2020, dată de la care peste 30 de polițiști au donat sânge. Ținând seama de recomandările specialiștilor, numai polițiștii care nu se încadrează în grupele de risc privind infectarea cu virusul Sars-Cov 2, (nu desfășoară activități curente cu publicul și îndeplinesc restul cerințelor curente pentru donarea de sânge) au participat la campanie”, precizează IPJ Argeș.

„În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, din str. Negru Vodă nr.43.

Totodată, vă rugăm să conștientizați importanţa respectării regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, pe durata stării de alertă, recent întrată în vigoare, în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus.

Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90