930×122 CAPRA 5

poliția locală pitești

(VIDEO) POLIȚIȘTII LOCALI, ACȚIUNE DE AMPLOARE ÎN PIAȚA CENTRALĂ

La această oră, în Piața Ceair din Pitești are loc o acţiune de amploare a polițiștilor locali.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

În prima zi în care masca este obligatorie și în spații deschise aglomerate, agenții au atras atenția asupra acestui aspect, au oferit măști gratuite, precum și pliante de informare. Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare.

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

„Poliştii locali au desfăşurat o acţiune în piaţa Ceair, urmărind cum sunt respectate normele de protecţie şi informând cetăţenii. Din fericire, aproape toate persoanele observate purtau masca de protecţie. Colegii noştri au discutat cu mai multe persoane, mesajul fiind acela că purtarea măştii poate salva vieţi. Noi vom intensifica aceste acţiuni, zilnic, în mai multe locaţii din municipiul Piteşti şi cu siguranţă efectul va fi cel scontat de noi: să stopăm pe cât posibil acest virus care face din ce în ce mai multe victime.”, ne-a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3