New Profesional Consult 930 x 122

dâmbovicioara

(VIDEO) PRĂPĂD LA DÂMBOVICIOARA. UN INCENDIU A DISTRUS 8 CONSTRUCȚII ȘI A UCIS 100 DE PĂSĂRI

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o gospodărie din comuna Dâmbovicioara. Ulterior, focul s-a propagat și la o a doua gospodărie din vecinătate.

Citiți și: Incendiu puternic, azi-noapte, în Pitești

„Pompierii câmpulungeni s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar în sprijinul acestora au mai intervenit și două echipaje cu două autospeciale de stingere de la SVSU Dâmbovicioara și Rucăr.

Nu au fost victime omenești, însă, din păcate, aproximativ 100 de păsări nu au mai putut fi salvate și o gospodărie a fost distrusă”, informează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Gospodărie mistuită de flăcări!

De la primul proprietar au ars cinci anexe construite din lemn (circa 300 de mp) și casa cu mansardă din lemn pe aproximativ 80 de mp, iar la a doua gospodărie au mai ars două anexe, construite tot din lemn, pe o suprafață totală de circa 50 de mp.

„Un vecin a sesizat incendiul și a înștiințat proprietarul, care s-a evacuat la timp din locuință.

Este posibil ca incendiul să fi plecat de la o anexă unde s-ar fi produs un scurtcircuit electric la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Intervenția s-a întins pe durata a aproximativ 3 ore și jumătate”, precizează ISU Argeș.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3