930 x122 grota rece

albota

(VIDEO) PRIMAR DIN ARGEȘ, LA VOLANUL UNUI BOLID DE LUX

Primar din Argeș, la volanul unui bolid de lux. Ion Dumitru, primarul PSD al comunei argeșene Albota, a fost filmat astăzi conducând un BMW X5, înmatriculat în Germania. Modelul se fabrică începând din anul 2018. Este cel mai nou model X5 de la marca bavareză.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Ducele” de Albota, așa cum este cunoscut Ion Dumitru, a participat, alături de alți primari din județ și de directori de instituții, la ședința Colegiului Prefectural care a avut loc azi la sediul Palatului Administrativ din Pitești.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Prețul unui astfel de autoturism nou, fără TVA, pornește de la aproximativ 69.000 de euro.

De precizat că în declarația lui de avere făcută publică pe 12 iunie 2019, primarul comunei Albota a trecut o autoutilitară Volkswagen și un autoturism Mercedes. Tot în cea mai recentă declarație a sa de avere scrie și că a vândut un Mercedes.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90