930×122 CAPRA 5

profesional new consult

(VIDEO) PRODUSE COSMETICE DE TOP PE PIAȚA DE BEAUTY

Produse cosmetice de top pe piața de beauty. Conceptul de cosmetice profesionale Affect Cosmetics este nou pe piața din România, reprezentând liniile de produse cosmetice exclusive, care servesc unui ten vizibil înfrumuseţat. Profesional Top Glamorous este unic distribuitor al acestor produse de înaltă calitate, care vă vor depăși așteptările în materie de make-up.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

AFFECT COSMETICS – PRODUSE PROFESIONALE

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

AFFECT COSMETICS – PRODUSE PROFESIONALE

Gepostet von ePitesti.ro am Donnerstag, 24. Mai 2018

Affect Cosmetics reprezintă alegerea cea mai bună dacă vă doriți un machiaj profesional pe care să îl puteți realiza fără să mergeți într-un salon de înfrumusețare. Aceste produse li se adresează atât celor care activează în domeniu și vor calitate la un preț accesibil, cât și celor care nu sunt make-up artiști, dar doresc să poarte zilnic un machiaj impecabil.

Produsele sunt folosite la Profesional New Consult beauty Academy, fiind apreciate de sute de cursanţi, care s-au declarat mulţumiţi de calitatea lor.

Cu ajutorul acestor produse profesionale puteți realiza diferite feluri de machiaj, de la cel de zi cu zi, natural, până la tipuri de machiaje speciale, precum machiajul de corecție a feței, machiaj pin up, machiajul de seară, machiajul de mireasă, machiajul apple și multi color blending.

Affect Cosmetics vă pune la dispoziție, prin intermediul Profesional Top Glamorous, o gamă variată de fonduri de ten care vă oferă posibilitatea să aveți un aspect impecabil al tenului, indiferent de tipul acestuia.

Machiajul ochilor va căpăta o altă dimensiune datorită paletelor cromatice conforme ultimelor tendinţe, care permit realizarea unui machiaj profesional şi creativ.

Rimelul, rujurile disponibile în toate nuanțele, dar și pudrele și alte produse de make-up sunt disponibile pe site-ul  www.profesionaltopglamorous.ro sau la sediul din Piteşti al firmei, situat pe bulevardul I.C Brătianu, bl. D6, parter (parcarea complexului Fortuna).

Oferta de produse poate fi vizualizată pe site-ul www.topglamorous.ro. Mai multe detalii puteţi obţine la numărul de telefon 0744.974.775, dar și trimițând un e-mail la adresa comezi@topglamorous.ro.

”Vă invităm şi vă recomandăm să testaţi produsele Affect, produse care nu vă vor dezamãgi şi care vor fi pe măsura aşteptărilor dumneavoastră!”, transmit reprezentanții Profesional New Consult.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA