Donaris 930 x 122

parcare

(VIDEO) PROIECTUL PRIVIND SUPRAÎNĂLȚAREA POȘTEI VECHI, RESPINS DE CL PITEȘTI

Ajuns în plenul ședinței de azi a Consiliului Local Pitești, proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru investiția ”Extindere și supraînălțare imobil existent (spații servicii și locuințe colective)” amplasată în municipiul Pitești, pe bulevardul Republicii, nr. 55-57 (vechea clădire a Poștei, din Centru), a fost respins.

Citiți și: Piteşti: A parcat maşina sub podul de pe Autostradă şi s-a „fript”

Proiectul va crea haos în zona centrală

Comisiile au dat aviz negativ. Cristian Gentea, șeful comisiei pentru urbanism, amenajarea teritoriului şi arhitectură din CL Pitești, a invocat lipsa spațiilor verzi și disconfortul care va apărea în zona centrală, întrucât cladirea trebuie consolidată, iar sutele de tone de pămant și moloz rezultate de acolo vor iesi din șantier prin bulevardul Republicii.

Citiți și: Decizie privind parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în Pitești

Iată cum a fost explicat de către Cristian Gentea avizul negativ:

Au fost aduse în discuție și alte aspecte contestabile ale proiectului (opt locuri de parcare la nivel de sol și 14 la subsol au mai ramas în proiect – insuficiente, având în vedere că în clădire va funcționa o clinică medicală privată, pe lângă care vor fi amenajate și câteva apartamente), despre care ePitești a scris într-un articol precedent (detalii, AICI).

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441