New Profesional Consult 930 x 122

proxenet

descindere_mascati

Video: Proxenet „vizitat” de mascaţi şi încătuşat

În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung.

Citiți și: Crima din Pitești! Detalii neștiute și motive desprinse din filmele pentru adulți

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2020, bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, să practice prostituția, în țări precum Germania și Austria, activitate de pe urma căreia ar fi obținut sume de aproximativ 270.000 de euro și peste 200.000 de lei.

 

Citiți și: PROXENET ARGEȘEAN, ANI DE PUȘCĂRIE

 

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Câmpulung, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3