Donaris 930 x 122

budeasa

(VIDEO) ROMÂNAȘII DIN BUDEASA AU SĂRBĂTORIT ZIUA NAȚIONALĂ

Și copiii din comuna argeșeană Budeasa au sărbătorit Ziua Națională a României, la Școala Gimnazială nr. 1 și la structurile acesteia, Școala Calotești, Școala Găleșești și Grădinița Budeasa Mică.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Alături de cadrele didactice, copiii au confecționat stegulețe tricolore, au susținut un spectacol literar-muzical și au organizat o expoziție cu lucrări proprii.

”Micuții românași au purtat cu dragoste și mândrie costumul național românesc și ecusoane realizate special cu prilejul acestui eveniment. Toți participanții au primit diplome.”, ne declară Luminița Mincă, director al Școlii Gimnaziale nr. 1 din Budeasa.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Și copiii de la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa au sărbătorit Ziua Națională a României, cu cântece patriotice, depuneri de coroane de flori la monumentul eroilor și cu o horă a unirii.

Sărbătoare a fost și la Centrul de Îngrijiri Copii din Budeasa. Micuții de aici au îmbrăcat portul național, au purtat ecusoane dedicate Zilei Naționale și au recitat poezii, iar reprezentanții Centrului le-au pregătit mâncare tradițională.

Cu ocazia Zilei Naționale, comuna Budeasa a fost decorată cu steaguri la inițiativa Primăriei, prin intermediul primarului Nicolae Mihail Rachieru și al Consiliului Local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3