EcoMoto 930×122

amenda

VIDEO: SCANDAL ÎN AUTOBUZ. FEMEIE DATĂ JOS DE POLIȚIE PENTRU CĂ A REFUZAT SĂ-ȘI PUNĂ MASCĂ

Polițiștii argeșeni desfăşoară zilnic acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Astăzi, spre exemplu, în zona Nord din Pitești, au fost nevoiți să dea jos dintr-un autobuz o femeie care ținea să circule fără mască. Ceilalți călători i-au atras atenția, însă femeia n-a vrut să se conformeze. Când a fost avertizată că va fi sancționată, a început scandalul.

 Spectacolul a costat-o 1.500 de lei

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În cele din urmă, polițiștii au dat-o jos din autobuz și au amendat-o nu pentru una, ci pentru două contravenții: pentru nepurtarea măștii și pentru faptul că a devenit recalcitrantă.

 

 

„Polițiștii Secției 2 Pitești au sancționat-o contravențional atât baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea cumulată a celor două amenzi aplicate este de 1.500 de lei”, a precizat pentru ePitești.ro, Mădălina Epure (foto), purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Pedro spune:

    Dar când se urcă un tuciuriu fară mască de ce tace toată lumea??? Chiar și poliția se face că plouă…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90