930×122 POSADA 5

amenda

VIDEO: SCANDAL ÎN AUTOBUZ. FEMEIE DATĂ JOS DE POLIȚIE PENTRU CĂ A REFUZAT SĂ-ȘI PUNĂ MASCĂ

Polițiștii argeșeni desfăşoară zilnic acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Citiți și: Amendă uriașă pentru cei care fac asta!

Astăzi, spre exemplu, în zona Nord din Pitești, au fost nevoiți să dea jos dintr-un autobuz o femeie care ținea să circule fără mască. Ceilalți călători i-au atras atenția, însă femeia n-a vrut să se conformeze. Când a fost avertizată că va fi sancționată, a început scandalul.

 Spectacolul a costat-o 1.500 de lei

Citiți și: Amendă de până la 3.000 de lei pentru șoferii care fac asta!

În cele din urmă, polițiștii au dat-o jos din autobuz și au amendat-o nu pentru una, ci pentru două contravenții: pentru nepurtarea măștii și pentru faptul că a devenit recalcitrantă.

 

 

„Polițiștii Secției 2 Pitești au sancționat-o contravențional atât baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea cumulată a celor două amenzi aplicate este de 1.500 de lei”, a precizat pentru ePitești.ro, Mădălina Epure (foto), purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Pedro spune:

    Dar când se urcă un tuciuriu fară mască de ce tace toată lumea??? Chiar și poliția se face că plouă…

570 X 90 POSADA 3