NOR CURIER 930X122

amenzi

(VIDEO) ȘIR DE AMENZI PENTRU PRIMARUL IONICĂ. ”PLĂTESC PENTRU GREȘEALA TUTUROR!”

Primarul Cornel Ionică a anunțat în ședința ordinară în plen de ieri a Consilului Local Pitești că, de-a lungul timpului, a primit mai multe amenzi pe partea de urbanism de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

În calitate de primar, Ionică semnează autorizațiile de construire sau certificatele de urbanism, în baza unor documente emise de aparatul de specialitate.

Cea mai recentă amendă primită este de 10.000 de lei. În total, amenzile însumează 25.000 de lei, o parte din bani fiind deja achitați, conform primarului.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

„Astăzi (n.r. – ieri), am primit o amendă de 100 de milioane (n.r. – 10.000 de lei), pentru ce? (…) Că proiectul care vizează o hală de producție nu a fost avizat de proiectantul de specialitate și 2, autorizația (n.r. – de construire) a fost emisă peste 30 de zile.

Scrie negru pe alb și sunt la a patra amendă (…) Plătesc pentru greșeala tuturor, că zice ”primarul a emis”! Dar eu semnez „în orb”, semnez cutii și cutii. (…) Sunt la a patra amendă, una am plătit-o, cu una sunt în instanță… Sunt la a patra amendă, 3 de 50 de milioane (n.r. – 5.000 de lei) și una de 100 de milioane (n.r. – 10.000 de lei)”, s-a plâns Cornel Ionică. Detalii, în următorul material video:

(Video: Mihai Neacșu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90