Donaris 930 x 122

amenzi

(VIDEO) ȘIR DE AMENZI PENTRU PRIMARUL IONICĂ. ”PLĂTESC PENTRU GREȘEALA TUTUROR!”

Primarul Cornel Ionică a anunțat în ședința ordinară în plen de ieri a Consilului Local Pitești că, de-a lungul timpului, a primit mai multe amenzi pe partea de urbanism de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Citiți și: Noutate în Codul Rutier: ce riscă șoferii leneși

În calitate de primar, Ionică semnează autorizațiile de construire sau certificatele de urbanism, în baza unor documente emise de aparatul de specialitate.

Cea mai recentă amendă primită este de 10.000 de lei. În total, amenzile însumează 25.000 de lei, o parte din bani fiind deja achitați, conform primarului.

Citiți și: Cresc amenzile! Mașinile pot fi confiscate!

„Astăzi (n.r. – ieri), am primit o amendă de 100 de milioane (n.r. – 10.000 de lei), pentru ce? (…) Că proiectul care vizează o hală de producție nu a fost avizat de proiectantul de specialitate și 2, autorizația (n.r. – de construire) a fost emisă peste 30 de zile.

Scrie negru pe alb și sunt la a patra amendă (…) Plătesc pentru greșeala tuturor, că zice ”primarul a emis”! Dar eu semnez „în orb”, semnez cutii și cutii. (…) Sunt la a patra amendă, una am plătit-o, cu una sunt în instanță… Sunt la a patra amendă, 3 de 50 de milioane (n.r. – 5.000 de lei) și una de 100 de milioane (n.r. – 10.000 de lei)”, s-a plâns Cornel Ionică. Detalii, în următorul material video:

(Video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90