930 x122 grota rece

3d

(VIDEO SPECTACULOS!) PITEȘTI 3D: GRĂDINA PUBLICĂ

Pitești 3D: Grădina Publică. Traian Popa, studentul pasionat de IT al Facultății de Matematică-Informatică a Universității Pitești pe care vi l-am prezentat la începutul anului, are un nou proiect. De această dată, imaginația lui a „redesenat” în 3D zona Grădinii Publice (fostul Parc 1907) și a hotelului Muntenia din centrul Piteștiului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Proiectul este făcut doar din plăcere, nu este nimic oficial sau măcar propus la vreo instituție locală. În videoclip este prezentată Grădina Publică împreună cu un hotel modern în locul actualului Hotel Muntenia. Este făcut astfel încât traficul să fie cât mai fluent şi spațiul verde cât mai extins. Modelarea 3D a durat în jur de 8 luni sau chiar mai mult, iar randarea propriu-zisă a videoclipului, aproape o săptămână.”, explică Traian Popa.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Amintim că pe Traian l-am cunoscut odată cu proiectul său 3D pentru zona Podul Viilor, ignorat de Primărie. Detalii și imagini: http://epitesti.ro/stiri/un-student-are-proiecte-3d-pentru-pitesti-primaria-indiferenta/. Nebăgat în seamă de municipalitate, studentul a primit recunoaștere, în urma articolului publicat de noi, din partea mediului privat. Amănunte, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/surpriza-ce-s-a-intamplat-cu-studentul-din-pitesti-ignorat-de-primarie/.  

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • io spune:

    eu ii recomand prima data sa-si ia carnet de conducere, sa merga cu masina(sau mai bine cu tirul) ceva mi de km (prin pitesti sa vada ce nu trebuie sa faca – unele elemente sunt si la el in proiect, si pe afara sa vada cum ar trebui sa fie), sa faca arhitectura (undeva la stat sau o facutate mare pe afara) cativa ani buni de ucenicie pe langa cineva priceput apoi sa-si dea cu parerea.
    eu l-as sfatui sa-si pastreze proiectele pentru el daca nu se pricepe, pentru ca sunt uni care exact ce propune el or sa faca.
    o intrebare: tot el a desenat si sensurile giratorii la iesire spre albota si ala la vama?
    un sfat: pe lumea asta circula si masini mai mari (pompieri, salvare) care chiar trebuie sa ajunga in orice locatie fara nici un fel de restrictie (ideal chiar si in cazul de calamitati-cutremure). in proiectul de mai sus te „impiedici” si cu bicicleta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA