930 x122 grota rece

3d

UN STUDENT ARE PROIECTE 3D PENTRU PITEȘTI – PRIMĂRIA, INDIFERENTĂ

Traian Popa are 21 de ani și este student la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității Pitești (UPIT).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La vârsta de 15 ani și-a descoperit pasiunea pentru proiectare 3D. De atunci şi până acum a realizat diverse proiecte, marea lor majoritate vizând Piteştiul, oraș în care s-a născut și locuiește. Cel mai recent dintre proiectele sale pe calculator redă viziunea pe care studentul o are pentru modernizarea zonei Podul Viilor.

,,Proiectul a fost realizat în aproximativ două luni. Am lucrat cam în fiecare zi la el. Realizez aceste proiecte pentru că îmi place oraşul nostru şi cred că se pot face mult mai multe lucruri decât se fac în momentul de față. Proiectez cât mai multe spaţii verzi, pentru că Piteştiul are nevoie de aşa ceva. Acum lucrez la un proiect care are în vedere modernizarea Grădinii Publice şi aducerea ei la forma iniţială, cea de dinainte de demolarea centrului vechi. Va mai dura ceva, însă, pentru că este destul de mult de lucru.’’, spune Traian Popa pentru ePitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

http://youtube.com/watch?v=t3rWQ-9xVF0

Traian a vrut ca un proiect 3D al cărui autor este să ajute comunitatea. Spune că l-a trimis pe adresa Primăriei Pitești, dar nu a primit niciun răspuns.

,,Am idei destul de multe în legătură cu modernizarea oraşului, dar n-am cum să le prezint pentru că sunt sigur că nimeni din Primăria Pitești nu va face nimic în legătură cu asta.

În urmă cu doi ani Primăria a avut un interval de timp în care a primit proiecte legate de modernizarea sistemului de transport în comun şi am trimis şi eu un proiect. L-am trimis de vreo 3-4 ori. În proiectul meu Piteștiul era legat prin linii preorăşeneşti de localităţile din jurul său și erau prevăzute linii de transport în comun şi pentru cartierele din municipiu care acum nu au nicio linie de autobuz. N-am primit niciodată niciun răspuns! Nici măcar unul de genul nu credem că proiectul dumnevoastră va ajuta oraşul sau orice legat de asta! Prin urmare, mi-am zis că de acum încolo ceea ce fac fac doar pentru mine şi atât.’’, adaugă cu amărăciune studentul.

Cu alte cuvinte, Primăria l-a ignorat. Poate că birocrații municipalității nici măcar nu s-au sinchisit să îi vadă proiectul. Printr-o astfel de atitudine, Primăria condusă de Pendiuc, Ionică și Zidaru, tripleta „beton” a Piteștiului, descurajează tinerii inteligenți. Descurajează spiritul de inițiativă și dorința tinerilor deștepți de a pune umărul la mai binele comunității din care fac parte. Este rușinos, domnilor! Ne revoltăm ori de câte ori tineri ca Traian Popa sunt tratați de autorități cu indiferență obraznică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3