New Profesional Consult 930 x 122

nord

(VIDEO) SURPRIZĂ PENTRU PITEȘTENII DIN NORD

Surpriză pentru piteștenii din Nord. În spatele blocului L4 din cartierul piteștean Nord ar urma să fie amenajată o nouă parcare. Cel puțin asta intenționează municipalitatea.

Citiți și: Poliția Locală Pitești – cu ochii pe dubele parcate pe domeniul public

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sorin Apostoliceanu (foto), care mai precizează că se intenționează realizarea de noi parcări și în cartierele Găvana, Trivale și Prundu.

Tot Apostoliceanu precizează și că, momentan, parcarea din cartierul Nord nu poate fi amenajată deoarece ”asociațiile de proprietari de la blocurile C4 si C5 ne-au făcut plângeri peste tot, nu vor parcare aici și acum așteptăm. Vinovați tot noi suntem pentru că le-am dat locuri de parcare în fața blocului, dar când expiră nu se vor mai prelungi. Nu ne lăsăm, vom face parcare aici în cel mai scurt timp.”

Citiți și: O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

Zona din cartierul Nord în care ar urma să fie amenjată parcarea, în imaginile următoare:

Potrivit sursei citate, pentru viitoarea parcare din Nord a fost realizat proiectul, există o hotărâre de Consiliu Local în acest sens și au fost abținute aprobarea de mediu și avizele necesare.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441