930×122 CAPRA 5

nord

(VIDEO) SURPRIZĂ PENTRU PITEȘTENII DIN NORD

Surpriză pentru piteștenii din Nord. În spatele blocului L4 din cartierul piteștean Nord ar urma să fie amenajată o nouă parcare. Cel puțin asta intenționează municipalitatea.

Citiți și: Când ai Porsche și tupeu, codul rutier și bunul simț nu există!

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sorin Apostoliceanu (foto), care mai precizează că se intenționează realizarea de noi parcări și în cartierele Găvana, Trivale și Prundu.

Tot Apostoliceanu precizează și că, momentan, parcarea din cartierul Nord nu poate fi amenajată deoarece ”asociațiile de proprietari de la blocurile C4 si C5 ne-au făcut plângeri peste tot, nu vor parcare aici și acum așteptăm. Vinovați tot noi suntem pentru că le-am dat locuri de parcare în fața blocului, dar când expiră nu se vor mai prelungi. Nu ne lăsăm, vom face parcare aici în cel mai scurt timp.”

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

Zona din cartierul Nord în care ar urma să fie amenjată parcarea, în imaginile următoare:

Potrivit sursei citate, pentru viitoarea parcare din Nord a fost realizat proiectul, există o hotărâre de Consiliu Local în acest sens și au fost abținute aprobarea de mediu și avizele necesare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3