930 x122 grota rece

calea craiovei

(VIDEO) ULTIMA ORĂ: TRAFIC RUTIER ÎNCHIS ÎN PITEȘTI

Ultima oră: Trafic rutier închis în Pitești.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

„În perioada 4 august, ora 8 – 5 august 2018, ora 20, pe strada Calea Craiovei din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mircea Vodă și intersecția cu strada Frații Golești, pe sensul de coborâre, se vor desfășura lucrări de reparaţie a părţii carosabile, cu restricţionarea traficului rutier.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conform Avizului tehnic al Comisiei de Sistematizare, din data de 4 august, începând de la ora 8, și până pe data de 5 august, la ora 20, pe strada Calea Craiovei din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mircea Vodă și intersecția cu strada Frații Golești, pe sensul de coborâre, traficul rutier va fi închis în vederea desfășurării de lucrări de decopertare și asfaltare a părţii carosabile.

În această perioadă traficul din ambele sensuri va fi deviat temporar pe actualul sens de urcare.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, le recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Imaginile au fost filmate astăzi) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90