930×122 CUMPANA 5

calea craiovei

(VIDEO) ULTIMA ORĂ: TRAFIC RUTIER ÎNCHIS ÎN PITEȘTI

Ultima oră: Trafic rutier închis în Pitești.

Citiți și: Spargere la sediul Poliției. Hoții au plecat cu 20.000 de lei

„În perioada 4 august, ora 8 – 5 august 2018, ora 20, pe strada Calea Craiovei din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mircea Vodă și intersecția cu strada Frații Golești, pe sensul de coborâre, se vor desfășura lucrări de reparaţie a părţii carosabile, cu restricţionarea traficului rutier.

Citiți și: Argeș. Tânăr penal pe drumurile din județ. A ajuns pe mâna Poliției

Conform Avizului tehnic al Comisiei de Sistematizare, din data de 4 august, începând de la ora 8, și până pe data de 5 august, la ora 20, pe strada Calea Craiovei din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mircea Vodă și intersecția cu strada Frații Golești, pe sensul de coborâre, traficul rutier va fi închis în vederea desfășurării de lucrări de decopertare și asfaltare a părţii carosabile.

În această perioadă traficul din ambele sensuri va fi deviat temporar pe actualul sens de urcare.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, le recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Imaginile au fost filmate astăzi) 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3