930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU SCANDAL ÎN GĂVANA

UPDATE: Accident cu scandal în Găvana. Accidentul s-a produs, potrivit Poliției Argeș, după ce șoferul Loganului (un piteștean în vârstă de 44 de ani) nu a respectat indicatorul ”cedează trecerea” la ieșirea de pe strada Gheorghe Ionescu Gion. A lovit un Opel condus regulamentar de un piteștean (în vârstă de 25 de ani).

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

În urma accidentului, șoferul de 25 de ani a fost rănit (traumatism cranio-cerebral minor) și a primit, la fața locului, îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urmă cu puțin timp, un accident în care au fost implicate două autoturisme (un Logan și un Opel) s-a produs la intersecția străzilor Gheorghe Ionescu Gion și Frații Cătină din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Deși o persoană a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale, principala grijă a unuia dintre șoferii implicați în accident era faptul că o echipă de teren a ePitești a surprins momentul.

La fața locului au intervit un echipaj SMURD, dar și polițiști. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90