930×122 CAPRA 5

accident de muncă

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT DE MUNCĂ LA BLOCUL LUI DOLOFAN

UPDATE 4: Accident de muncă la blocul lui Dolofan. În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că bărbatul a suferit contuzii ușoare la coloană și la piciorul drept, ne precizează Andreea Vasile, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Pitești. Nu a fost nevoie de internarea acestuia. 

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

UPDATE 3: Firma care investește în construirea blocului, SC Dolo Trans Olimp, este a omului de afaceri Gheorghe Cristian Dolofan.

UPDATE 2: Bărbatul rănit are 41 de ani și este deținut (în regim deschis de detenție) la penitenciarul Găești (județul Dâmbovița). Ar fi fost accidentat de un panou de cofraj și ar fi „căzut în fundația blocului aflat în construcție”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, care fac verificări în acest caz, se pot încheia contracte de muncă între penitenciare și firme care solicită forță de muncă. În urma încheierii unui astfel de contract, deținutului i se scade din pedeapsă.

UPDATE 1: Bărbatul a fost preluat de echipajul de ambulanță, care îl va transporta la Spitalul Județean de Urgență. 

Un bărbat care lucra la fundația unui bloc de pe strada Calea Bascovului din vecinătatea Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești a suferit un accident de muncă în urmă cu puține minute.

La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță și un altul de pompieri. De asemenea, a sosit și un echipaj de poliție. Vom reveni cu amănunte.

Blocul la care se lucrează este o investiție a SC Dolo Trans Olimp din comuna argeșeană Bradu. Firma care construiește blocul este SC Star Trading Impex SRL din Pitești. Conform proiectului, va fi un bloc turn, cu 11 etaje/12 retras, cu 190 de apartamente și spații comerciale la parter.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA