930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

UPDATE 2: La fața locului a venit și mama victimei, de 49 de ani, care a făcut atac de panică. Echipajul SMURD de prim ajutor calificat trimis la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale, după care femeia a fost transportată la spital.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

UPDATE 1: Accident mortal în Argeș. Bărbatul, Cristian Calaman, a fost declarat decedat, informează ISU Argeș. Se afla singur în mașină.

Din primele informații, accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, însă ”se fac cercetări pentru clarificarea tuturor variantelor, nu excludem nicio variantă.”, precizează Poliția Argeș, care ne transmite că tânărul era din orașul Mioveni.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Inexplicabil, Poliția refuză să precizeze despre ce variante este vorba. Neoficial, este luată în calcul și ipoteza sinuciderii. Înainte de accident, Cristian Calaman și-ar fi sunat un prieten și i-ar fi spus că vrea să se sinucidă pentru că ar fi pierdut o sumă mare de bani (sumă care le-ar fi aparținut părinților săi) la ruletă. 

O mașină s-a răsturnat în urmă cu puțin timp pe breteaua de legătură dintre DN 73E și uzina Automobile Dacia, pe raza satului Piscani al comunei argeșene Dârmănești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, șoferul, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a fost predat unui echipaj de ambulanță pentru a fi transportat la spital.

Bărbatul este în stare gravă, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la Descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, autoturism care a lovit violent glisiera de la marginea drumului, după care s-a răsturnat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90