NOR CURIER 930X122

dedulești

(VIDEO) UPDATE: ARGEȘEAN REȚINUT ÎN CAZUL UNUI INCENDIU PROVOCAT ÎN MORĂREȘTI

(UPDATE 2): „A fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

După administrarea materialului probator, polițiștii din Drăganu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță față de bărbatul de 25 de ani din Morărești.

În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

(UPDATE 1): Polițiștii din Drăganu le-au acordat sprijin pompierilor pentru stingerea incendiului.

„După stingerea focului, din primele cercetări, cauza preliminară a fost stabilită că fiind utilizarea intenționată a sursei de generare a incendiului. În urma cercetărilor s-a stabilit că locatarul gospodăriei în cauză, un bărbat de 25 de ani, ar fi incendiat în mod intenționat cele două anexe. Bărbatul a fost condus la sediul Secției de Polițe Drăganu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere, urmând ca, în funcție de rezultatul verificărilor, să fie dispuse măsurile legale”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Un incendiu la un fânar a avut loc astăzi în comuna argeșeană Morărești, în satul Dedulești.

Echipaje cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit pe strada Valea Caselor.

Cel mai probabil, focul a fost pus intenționat

Intervenția a durat aproximativ două ore.

„Au ars fânarul pe aproximativ 130 de mp și o anexă din apropiere pe 15 mp, circa trei tone de fân, cinci recipiente din lemn (butoaie și butii), aproximativ cinci metri cubi de lemn de foc, elemente de mobilier și porumb depozitat în anexă. Sursa probabilă este flacăra folosită intenționat pentru generarea incendiului”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Un bărbat a fost preluat de polițiști pentru cercetări. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3